Gratis fragt i DK ved køb over kr 699 Sikker betaling og handel 100% Prisgaranti Godkendt af Webshop mærket Godkendt af Fødevarestyrelsen

OM RIDERS HOUSE

Velkommen til Riders House – Vi er en af Danmarks største on-line shopping platforme med kvalitets tilskudsfoder til heste. Derudover har vi udvalgte produkter til hest og rytter! Vi har samlet de bedste mærker indenfor tilskudsfoder til heste ét sted. Vi ønsler at give vores kunder den bedst mulige og mest sikre oplevelse når der handles hos os.

Vi er specilister i tilskudsfoder til heste og bruger mange af dem på vores egne heste, lige fra føl til voksne heste, så alle de produkter vi sælger er produkter vi selv ville vælge. Vores mission er dels at give en enestående købsoplevelse, og dels at levere produkter fra de bedste mærker på markedet til de bedste priser.


RÅDGIVNING

Udover den nøje udvælgelse af produkterne går vi meget op i rådgivning og service. Vi er ikke bange for at rådgive aktivt inden køb da vi har kendskab til vores produkter og værdien af glade kunder på den lange bane.


OM TEAMET

Det er et stærkt team der står bag Riders House, med mere en 30 års erfaring inden for ridesporten, lige fra opdræt af heste og til ridebane springning på internationalt niveau.

Riders House
Bakkemosevej 5
4700 Næstved
W: www.ridershouse.dk
E: info@ridershouse.dk
CVR: 31 43 61 84

 

Kundeservice & support
E-mail: info@ridershouse.dk
Riders House
Bakkemosevej 5, Jenstrup
4700 Næstved
CVR nr.: 31436184
Webshop fra e-hjemmeside.dk